plny-hrniec_transparent_negativ.png

Konečne som našla recept na dokonalú bublaninu: Za 5 minút pripravená, mäkučká a chutí božsky!

Najlepšia bublanina na svete. Pečiem ju už takto už 20 rokov a lepšiu som za tú dobu nemala!

Najlepšia bublanina na svete. Pečiem ju už takto už 20 rokov a lepšiu som za tú dobu nemala!

Potrebujeme:

2 hrnčeky polohr.muky
1/2 kypriaceho prášku
1 hrnček kryštálového cukru (odporúčam z cukru trochu neho ubrať a pridať 1 balicek vanilkoveho cukru, bublanina je potom voňavejšia)
1/2 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
3 vajíčka
štipka soli
ovocie (ak používate čerstvé, obaľte ho v hladkej múke – neklesne na spodok pelchu)
(pozn. hrnček 2,5dl)

Postup:

Všetky prísady okrem ovocia spolu zmiešame a dáme na menši vymastený, múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme čerstvé jahody obalené v múke a v rúre vyhriatej na 150 stupňov (alebo na teplotu, na akej bežne pečieme koláče) pečieme asi 30-40 min.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

autor: Ľubka

Najlepšie recepty na dnes