Nalejte kondenzované mlieko na broskyňu a všetkých šokujete výsledkom: Jednoduchý recept na prípravu!

Koláč nenáročný na prípravu, ktorý každého ohromí.

Mimoriadne chutná kombinácia kondenzovaného mlieka a broskyne.

 

 

Výborný recept z youtube kanála Amo Receitas na jemný broskyňový koláč.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

350 g hladkej múky

160 g kryštálového cukru

3 vajcia

150 ml rastlinného oleja

250 ml mlieka

1 PL prášku do pečiva

1 ČL vanilkového cukru

395 g kondenzovaného mlieka

450 g broskýň

maslo

Postup:

Do veľkej misy pridáme vajcia.

Metličkou ich rozšľaháme.

Pridáme cukor a dobre vyšľaháme.

 

 

Ďalej nalejeme olej a mlieko.

Opäť poriadne vymiešame.

 

 

Do zmesi preosejeme múku.

Spolu zmiešame.

 

 

Nakoniec pridáme prášok do pečiva, vanilkový cukor.

Jemne premiešame.

Formu na pečenie potrieme mäkkým maslo.

 

 

Na spodok plechu naukladáme nakrájané broskyne.

Zalejeme ich kondenzovaným mliekom.

 

 

Na kondenzované mlieko nanesieme cesto.

A rovnomerne ho zarovnáme.

Koláč vložíme piecť do predhriatej rúry.

Pečieme 45 minút pri teplote 200°C.

 

 

Počkáme, kým koláč vychladne a môžeme ho servírovať.

Dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels