Potrebujeme:
Na cesto:
- 60 dkg hl. múky
- 20 dkg práškového cukru
- 4 lyžice tekutého medu
- 2 vajcia
- 1 lyžička sódy na pečenie
- 10 dkg masla
- 2 lyžice nesladeného kakaového prášku
- 1 dl mlieka
Na krém
- 2 bal. vanilkového pudingu
- 6 dl mlieka
- 3 lyžice kr. cukor
- 15 dkg margarínu
- 3 lyžice práškového cukru
Postup:
Tento recept sa dá urobiť aj bez pečenia, stačí, ak namiesto pečeného cesta použijete kupované medové pláty.
Všetko na cesto zmiešame, rozdelíme na 4 časti a rozvaľkáme na 4 pláty (približne rovnako veľké). Pečieme na zadnej strane plechu 23 x 26 pri teplote 200 stupňov len pár minút.
Na krém uvaríme puding z mlieka, pud. práškov a cukru. Necháme vychladnúť a zatiaľ si našľaháme maslo s cukrom a napokon vmiešame do krému. Na vychladené cesto potom natrieme krém a vrstvíme, kým neminieme všetky prísady. Najlepšie je nechať odpočinúť cez noc.