Odkedy som vyskúšala toto, trojobal nepoužívam: Jogurtovo-paprikové cestíčko pre fantastické mäso aj karfiol!

Namiesto trojobalu vyskúšajte niečo ešte lepšie. Fantastické jogurtovo-paprikové cestíčko na mäsko aj zeleninu!

Trojobal už ani nepoužívam, toto cestíčko je omnoho jednoduchšie a podľa mňa je aj omnoho lepšie. Vyskúšajte a uvidíte sami.

Potrebujeme:

Kuracie prsia alebo karfiol či cuketu

200 g hustého bieleho jogurtu

1 vajce

Sladkú papriku

Soľ a čierne mleté korenie

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

150 g hladkej múky

Olej

Postup:

Ja som robila kuracinku – kuracie prsia. Jednoducho mäsko umyjeme a osušíme. V miske zmiešame vajce s jogurtom, soľou, korením a paprikou. Mäsko tiež zľahka ochutíme soľou, korením a jednoducho ponoríme do cestíčka. Necháme marinovať 30 minút a potom obalíme v múke a vypražíme. (ideálne je mať čo najmenšie kúsky ja som mala asi 2×2 cm). Podávame s prílohou podľa chuti.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)