Jednoduchý recept na lahodné mäso z rúry: Prekvapí vás, aké je to mäsko jemné a šťavnaté!

4369 0

Výborný obed podľa receptu z youtube.

Mäsko je neskutočne jemné a šťavnaté!

Potrebujeme:

1 kg bravčového mäsa

soľ a čierne mleté korenie podľa chuti

500 g kapusty

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

500 g zemiakov

1 veľkú cibuľu

olivový olej

bazalku

rozmarín

200 g tvrdého syra

100 g mozzarelly

300 g bieleho jogurtu

1 vajce

Postup:

1. Ako prvé si nakrájame mäso na hrubšie plátky a jemne ich naklepeme tĺčikom na mäso.

2. Kapustu si nakrájame na jemné slíže.

3. Zemiaky si očistíme a nakrájame na stredne hrubé kolieska.

4. Cibuľu si očistíme a nakrájame na pol krúžky.

5. Vložíme do misy, jemne polejeme olivovým olejom, osolíme, pridáme bylinky, červenú papriku a dobre premiešame.

6. Zemiaky si následne navrstvíme do jenskej misy a navrch naukladáme plátky mäsa.

7. Tvrdý syr nastrúhame na hrubom strúhadle.

8. Mozzarellu si nakrájame na menšie kúsky a primiešame k strúhanému syru.

9. Pridáme biely jogurt, vajce, osolíme a dobre premiešame.

10. Syrovo – smotanovú zmes navrstvíme na mäso, prikryjeme alobalom a dáme piecť pri teplote 180 °C na 50 minút.

Hotovo.

Prajeme dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Témy:


Pridajte svoj komentár