plny-hrniec_transparent_negativ.png

Vyskúšajte tento japonský koláč a budete nadšení: Potrebujete len 3 suroviny a je nadýchaný ako obláčik!

Tento japonský koláč je veľmi rýchly, chutný a nadýchaný.

 

 

Navyše je aj nenáročný na prípravu.

Zamiluje si ho celá rodina. 

Skvelá maškrta ku káve alebo čaju!

 

 

Postupujte podľa tohto receptu z portálu mapatisserie.

Potrebujeme:

120 g krémového syra Philadelphia

3 vajcia

120 g roztopenej bielej čokolády (vychladnutej)

Postup:

Rúru si predhrejeme na 170 °C.

 

 

V miske spojíme rozpustenú čokoládu s krémovým syrom.

Dobre premiešame.

 

 

Oddelíme si bielky od žĺtkov.

Žĺtky pridáme do pripravenej zmesi z krémového syra a čokolády.

 

 

Pomocou ručného šľahača si vyšľaháme bielky na tuhý sneh.

Vmiešame ich stierkou do hmoty.

 

 

Tú nalejeme do formy, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie.

Spolu s ňou vložíme do rúry aj pekáč s trochou vody.

Pečieme 15 minút.

 

 

Potom teplotu znížime na 160 °C.

Pečieme ďalších 15 minút. 

Po uplynutí tejto doby rúru vypneme.

Necháme v nej koláč ešte ďalších 15 minút bez toho, aby sme ho vybrali.

Teraz koláč vyberieme a necháme ho vychladnúť.

 

 

Na záver posypeme práškovým cukrom.

Môžeme podávať.

Dobrú chuť!

 

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes