plny-hrniec_transparent_negativ.png

Tajomstvo chrumkavých hranoliek ako z McDonaldu: Sú to tie najlepšie hranolky aké ste jedli!

Hranolky sú obľúbenou prílohou.

Ak ich pripravujete z čerstvých zemiakov a zdá sa vám, že to nie je ono, máme pre vás tip z youtube, ako ich posunúť na vyšší level!

 

 

Tieto zemiaky sú najchutnejšie, aké som kedy jedla!

Potrebujeme:

zemiaky

vodu

50 ml octu

1 PL kukuričného škrobu

olej na vysmážanie

Postup:

 

 

Zemiaky ošúpte.

Nakrájajte na hranolčeky.

 

 

Pridajte ocot a vodu tak, aby boli hranolky úplne ponorené.

Nechajte pôsobiť 10 minút.

 

 

Potom tekutinu zlejte, zemiaky vyberte.

A zemiaky dôkladne osušte papierovou utierkou.

Preložte ich do misky.

 

 

Pridajte škrob a dobre pretrepte.

Na panvicu si nalejte dostatočné množstvo oleja.

Hranolky vysmážajte v niekoľkých dávkach do zlatista.

 

 

Hranolky poukladajte na papierové utierky, aby ste ich zbavili prebytočnej mastnoty.

Hotovo.

Perfektné chrumkavé hranolky sú pripravené.

S týmto receptom nikdy nesklamete.

 

 

Za mňa sú to najlepšie hranolky, aké sme kedy jedli.

Prajeme dobrú chuť!

Video návod:

 

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes