Holandská kokosová maškrta: Len dlhé piškóty, rýchly krém a žiadne pečenie – zbláznila sa do nej celá rodina (RECEPT)!

Naučte sa, ako pripraviť tento úžasný holandský kokosový koláč podľa pani Danice zo stránky napadovy.blog. Je to jednoducho neodolateľný recept a ak máte radi dezerty bez pečenia, túto dobrotu si zamilujete.

Tento koláč je veľmi krémový, s neuveriteľnou chuťou a pretože máme radi jednoduchosť, je veľmi jednoduchý na prípravu. Postupujte krok za krokom a zaručene sa vám musí vydariť.

Potrebujeme:

Dlhé piškóty

50 gramov strúhaného kokosu na ozdobenie

Krém:

...

30 gramov kukuričného škrobu

200 ml kokosového mlieka

400 g sladeného kondenzovaného mlieka

2 žĺtky

600 g smotany na šľahanie

Postup:

Na dno tortovej formy uložte piškóty, ktoré môžete krátko namočiť do mlieka.

Potom vezmite hrniec a rozmiešajte v nej kukuričný škrob spolu s kokosovým mliekom a premiešajte, aby sa dobre rozpustil.

Potom pridajte kondenzované mlieko, žĺtky a dôkladne rozmiešajte.

Preložte na mierny oheň za stáleho miešania, kým nezíska konzistenciu hustého krému.

Vypnite oheň, pridajte smotanu a znova premiešajte.

Potom krém preneste do formy, dobre rozdeľte, aby ste zakryli všetky sušienky.

Pomocou špachtle vyrovnajte krém.

Teraz dajte dezert vychladiť na cca 5 hodín.

Potom formu opatrne otvorte a nakrájajte.

Na záver posypeme strúhaným kokosom a voľne podávame.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)