Namiesto obyčajných fašírok som skúsila túto lahôdku: K mletému pridajte syr a obaľte v špeciálnom trojobale, je to ešte lepšie ako rezeň!

Túto dobrotu možno poznáte pod názvom Holandské rezne. Je to výborné jedlo, ktoré môžete podávať aj ako slávnostné jedlo. Ak hľadáte tip na pohostenie pre návštevu, toto sa vám určite hodí!

Túto dobrotu možno poznáte pod názvom Holandské rezne. Je to výborné jedlo, ktoré môžete podávať aj ako slávnostné jedlo. Ak hľadáte tip na pohostenie pre návštevu, toto sa vám určite hodí!

Potrebujeme:

1,2 kg bravčového mäsa mletého (bôčik a pliecko 1:1)

Soľ

1 vajce

300 g najemno nastrúhaného syra

100 ml mlieka

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Na obaľovanie:

200 g hladkej múky

½ l mlieka

2 vajcia

300 g strúhanky

Postup:

Mäso zmiešame so soľou, vajíčkom, syrom a necháme chvíľu odležať. Z múky, mlieka a vajíčka vymiešame redšie cestíčko, ktoré osolíme. Z mäsa tvarujeme jednotlivé „rezne“, ktoré obalíme najskôr v cestíčku a potom v strúhanke. Vyprážame ako klasické rezne na rozpálenom oleji.

Podávame s ľubovolnou prílohou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)