plny-hrniec_transparent_negativ.png

Fotopostup: Bagety plnené kuracím mäsom a hubami

Vynikajúce predjedlo alebo hlavné jedlo s jednoduchou prípravou a skvelou chuťou. Navyše, náplň môžete obmieňať podľa chuti a nálady. Výsledok však bude vždy skvelý!

Potrebujeme:

2 dlhé bagety

2 ks kuracích pŕs

200 g húb

1 rajčinu

Zelené bylinky (petržlenovú vňať, bazalku, pažítku…)

200 ml smotany na varenie

Syr

Soľ

Čierne mleté korenie

Postup:

Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na troche oleja. Pridáme kuracie prsia nakrájame na malé kúsky a nakoniec huby. Ochutíme soľou a korením a všetko spolu restujeme, kým mäso nie je mäkké. Nakoniec pridáme smotanu a privedieme k varu. Potom zložíme z plameňa a odložíme bokom.

Medzitým si prekrojíme bagety na polovicu a vnútro odstránime lyžicou. Bagety preložíme na plech vystlaný alobalom.

Náplň z panvice navrstvíme na bagety, posypeme strúhaným syrom, na vrch uložíme plátky paradajok, bylinky a kúsky húb. Vložíme do vyhriatej rúry, kde pri teplote 200 stupňov pečieme 20 minút.

Náplň z panvice navrstvíme na bagety, posypeme strúhaným syrom, na vrch uložíme plátky paradajok, bylinky a kúsky húb. Vložíme do vyhriatej rúry, kde pri teplote 200 stupňov pečieme 20 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: ok.ru

Najlepšie recepty na dnes