FIT zapekané rezne s bielym jogurtom a syrom – 30 minút a sú na stole: Žiadne vyprážanie a chuť lepšia ako klasika!

Výborné a hlavne rýchle rezne v kyslej smotane a údenom syre.

Perfektné jedlo z jedného plechu.

Recept podľa Julky, naozaj výborný.

Potrebujeme:

8 kusov rezňov (bravčové alebo kuracie)

Marináda:

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

3 vajcia

Čierne korenie

1 lyžica horčice

3 pretlačené strúčiky cesnaku

Biely jogurt

Syr nastrúhaný

Bylinky podľa chuti

Postup:

Jemne naklepem osem bravčových rezňov.

Vložím ich do marinády, ktorú vymiešam z troch vajíčok, mletého čierneho korenia, lyžice horčice a cesnaku.

Môžeme nechať marinovať pár hodín, alebo piecť hneď.

Rezne poukladám na plech.

Prelejeme všetkou marinádou.

Na vrch navrstvíme jogurt zmiešaný s ľubovolnými bylinkami a nastrúhaným syrom.

Plech zakryjem alobalom a vložím do rúry vyhriatej na 210 stupňov.

Po 20 minútach (v prípade bravčového 30 minút).

Dáme preč alobal a rezne necháme zapiecť ešte asi 10 minút dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay