Fit kuracie rezne pečené v horčici – žiadna práca a obed ako lusk: Len zmiešať horčicu, cesnak, med a máte mäso ako od šéfkuchára!

Výborný tip na obed z kuracích rezňov bez vyprážania a obaľovania. 

Výborný tip na obed z kuracích rezňov bez vyprážania a obaľovania.

Potrebujeme:

5-6 kusov kuracích rezňov
4 lyžice medu
4-5 čajových lyžičiek horčice
5 strúčikov cesnaku
soľ, korenie

Postup:

Kuracie rezne umyjeme a osušíme papierovou utierkou, rozkrojíme na dve časti a obe osolíme. Môžeme zľahka naklepať, je to na vás. tenšie rezne budú rýchlejšie hotové.

Med rozmiešame s horčicou a pretlačeným cesnakom, Kuracie prsia premiešame v marináde – môžeme nechať marinovať, alebo použiť hneď.  Mäso preložíme na plech vystlaný papierom na pečeni – v dobre vyhriatej rúre na 200 stupňov pečieme 20 minút.