plny-hrniec_transparent_negativ.png

Fašírky z kapusty a kuracieho mäska pečené v rúre

Fit obed pripravený bez nadbytočného tuku či pridanej strúhanky. Vyskúšajte ľahké fašírky z kuracieho mäska a kapusty.

Fit obed pripravený bez nadbytočného tuku či pridanej strúhanky. Vyskúšajte ľahké fašírky z kuracieho mäska a kapusty.

Potrebujeme:

500 g kuracích pŕs

500 g hlávkovej kapusty – ideálne novej

1 veľkú cibuľu

Soľ, korenie

2 vajcia

Rastliný olej na vymastenie formy

Postup:

Kuracie mäso umyjeme a nakrájame nadrobno, rovnako umyjeme a nakrájame nadrobno aj kapustu a cibuľu. Všetky prísady zmiešame v miske a pridáme aj rozšľahané vajcia, soľ a korenie.

Dôkladne premiešame a zo zmesi mokrými rukami formujeme fašírky. Preložíme na do zapekacej misy vymastenej trochou oleja. Fašírky pečieme pri teplote 220 stupňov 20-30 minút.

Podávame s čerstvou zeleninou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: taktprosto

Najlepšie recepty na dnes