Fantastický tvarohový krém do pečených aj nepečených dezertov

Rýchly, jednoduchý a pritom úžasne chutný. Jednoducho krém, ktorý dotiahne vaše pečené aj nepečené dezerty do absolútnej dokonalosti!

Potrebujeme:

320 g jemného hrudkovitého tvarohu

175 g masla

1 lyžicu obľúbeného koňaku alebo brandy

80 g práškového cukru

65 g Salka

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Vanilkový cukor podľa chuti

Postup:

Zmäknuté maslo rozšľaháme s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Šľaháme, kým zmes zbelie.

Postupne pridáme kondenzované mlieko za stáleho šľahanie pri vyšších otáčkach.

Do zmesi pridáme aj brandy.

Tvaroh prepasírujeme cez sito, pridáme do krému a všetko spolu prešľaháme tak, aby nám vznikol hladký jednotný krém.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár