Fantasticky napufkané Záhorácke šnicle: Všetci boli prejedení klasických rezňov a tak som skúsila toto vylepšenie, mali obrovský úspech!

Výborné rezne, ktoré možno poznáte pod názvom Záhorácke šnicle. Sú šťavnaté a zaručene sa vydaria. Môžete vyskúšať aj z kuracích stehien bez kože a kostí.

Potrebujeme:

Bravčové stehno nakrájané na plátky (asi 3/4 kila)

4 strúčiky cesnak

1 lyžice horčice

soľ

pivo svetlé

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Ďalej:

3 vajcia

50 g polohrubá múka

Soľ

200 g strúhanka

Na vyprážanie:

Bravčová masť

Postup:

Postupujeme ako klasicky pri príprave rezňov, mäsko umyť, osušiť a najlepať pod fóliou. Následne mäso  naložíme od marinády – potrieme horčicou, pretlačeným cesnakom a zalejme pivom. Dáme na 2-3 hodiny do chladničky (ideálne na noc).  Potom ako klasicky obalíme v trojobale – múka, vajce, strúhanka (do vajíčka tiež pridáme trochu piva). Vyprážame na bravčovej masti.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Mira Rácová