Ak máte chuť na niečo chutné, máme pre vás tip na vynikajúcu pomazánku zo zeleru. Je lahodná, ľahká a vďaka pridanému jabĺčku má úžasne sviežu chuť. Oplatí sa vyskúšať! :-)

Potrebujeme:

1 koreň zeleru

3 lyžice majonézy

3 lyžice kyslej smtoany

3 vajcia uvarené natvrdo

½  jablka

Soľ a kroenie podľa chuti

Postup:

Zeler očistíme, umyjeme a prekrojíme na polovicu. Uvaríme v slanej vode domäkka. Uvarený zeler nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme strúhané jablko, majonézu, smotanu a nadrobno nakrájané vajcia.

namaz-od-celera-8211-kao-francusko-predjelo-21ea9a5bbc06973e4bdd8f6085751c0f_view_l

Dochutíme soľou, korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Premiešame a vložíme minimálne na 30 minút do chladničky.

Podávame s pečivom.

zdroj: ccolinarika

Témy:


Pridajte svoj komentár