Vynikajúci dezert z tvarohu a lahodnej čokolády. Navyše, príprava tejto dobroty je skutočne jednoduchá a hravo ju zvládnete za pár minút.
Potrebujeme:
300 g jemného tvarohu
100 ml bieleho jogurtu
1,5 lyžice kakaového prášku
3 lyžice práškového cukru
10 g želatíny v prášku
¼ šálky vody
Postup:
Tvaroh ušľaháme s cukrom, jogurtom a kakaom. Želatínu vložíme do vody a necháme napučať, následne ju rozpustíme zahrievaním za stáleho miešania – nevaríme.
Želatínu necháme chvíľu vychladnúť a potom ju vmiešame do tvarohovej zmesi a dobre premiešame. Zmes navrstvíme do dezertných misiek a vložíme na 2-3 hodiny do chladničky stuhnúť.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: sovkusom