Extrémne chutný tvarohový nákyp s hrozienkami: Príprava je taká jednoduchá, že ho môžete mať na stole aj každý deň!

Tento tvarohový nákyp je krásne nadýchaný, jemný a má lahodnú chuť. Príprava je veľmi jednoduchá, takže ho môžete mať na stole vždy, keď naňho dostanete chuť! Inšpirovali sme sa video-postupom z youtube.

Potrebujeme:

Pre zapekaciu misu s rozmerom 20 x 20 cm.

550 g tvarohu

4 stredne veľké vajcia

60 g zmäknutého masla

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

hrozienka podľa chuti

5 PL krupicového cukru

balíček vanilkového cukru

2 PL krupice

štipku soli

Postup:

Do misky si dajte vajcia, zmäknuté maslo, štipku soli, krupicový cukor, vanilkový cukor, tvaroh a krupicu.

Mixujte mixérom asi 4-5 minút, kým nezískate homogénnu hmotu.

Foto: youtube/ У Татьяны

Potom mixujte ešte 10 minút.

Foto: youtube/ У Татьяны

Hrozienka si dôkladne prepláchnite a osušte papierovými utierkami.

Pridajte do tvarohovej hmoty a zamiešajte.

Foto: youtube/ У Татьяны

Zapekaciu misu si vymastite a rovnomerne do nej nalejte tvarohovú hmotu.

Párkrát opatrne pobúchajte o stôl a dajte piecť.

Foto: youtube/ У Татьяны

Rúru si predhrejte na 170°C a pečte asi 70 – 75 minút na strednom rošte.

Foto: youtube/ У Татьяны

Nechajte vychladnúť, nakrájajte a servírujte.

Prajeme dobrú chuť!

Foto: youtube/ У Татьяны

Video recept: