Extra jemná bábovka z pudingu: Najrýchlejšia pod slnkom!

Poznáte bábovku z pudingu? Ja fantastická, jemná a úplne najrýchlejšia, akú som kedy vyskúšala. Odporúčam!

Poznáte bábovku z pudingu? Ja fantastická, jemná a úplne najrýchlejšia, akú som kedy vyskúšala. Odporúčam!

Potrebujeme:

4 vajcia

200 ml oleja

1 bal. vanilkového cukru

4 bal. vanilkového pudingu

1 bal. kypriaceho prášku do pečiva

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Hrozienka

Postup:

Vajcia ušľaháme s olejom, oboma druhmi cukru a pnakoniec pridáme aj sypké prísady – pudingové prášky s práškom do pečiva. Ak chcete, môžete použiť aj hrozienka, prípadne iné prísady podľa chuti (orechy, kandizované ovocie). Cesto nalejeme do silikónovej alebo dobre vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme v stredne vyhriatej rúre, kým nie je povrch bábovky zlatistí.

Vyklopíme z formy a necháme vychladnúť na mriežke.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)