Dvojfarebný dezert: Zabudnite na klasický puding, toto je 100-krát lepšie!

3724 0

Vyskúšajte niečo nové. Nebude vás to stáť žiadnu extra námahu. Výborný dvojfarebný pudingový dezert si obľúbia malí, aj veľkí.

Potrebujeme:

Prvá vrstva:

300 g tmavej čokolády

1 balenie smotany na varenie alebo na šľahanie

Druhá vrstva:

1 konzerva kondenzovaného mlieka – Salka

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 balenie smotany na varenie alebo na šľahanie

350 ml mlieka

1 šálka sušeného mlieka

100 g strúhaného kokosu

Postup:

Ako prvé si pripravíme čokoládovú vrstvu. Nalámanú čokoládu zalejeme smotanou a varíme, kým sa čokoláda úplne nerozpustí a nevznikne homogénna čokoládová hmota.

Čokoládovú hmotu nalejte do formy na bábovku a dajte do mrazničky.

Teraz dajte všetky suroviny na druhú vrstvu do mixéra a zmixujte.

Nalejte na čokoládovú vrstvu.

Keď máme obe vrstvy vo forme, dáme ju opäť na 4 – 5 hodín do mrazničky. Potom vyberieme, nahrejeme formu a dezert vyklopíme. Nakrájame a môžeme servírovať. Prajeme dobrú chuť!

Videonávod

Témy:


Pridajte svoj komentár