plny-hrniec_transparent_negativ.png

Drobenkový koláč s tvarohom a broskyňami: Stačí nasypať na plech, zaliať krémom a uložiť ovocie – úžasný koláč bez práce!

Vynikajúci koláč z drobenky, pudingového krému a ovocia. Skúste, je naozaj vynikajúci

Vynikajúci koláč z drobenky, pudingového krému a ovocia. Skúste, je naozaj vynikajúci.

Potrebujeme:

Na cesto:

250 g masla

250 g cukru

1 sáčok vanilkového cukru

1 vajcia

1 štipky soli

1 vrecko v prášku na pečenie

500 g hl. múky

Na krém:

1 kg jemného tvaroh

1 bal. pudingového prášku

200 g cukru

1 vajce

1/2 citrón, použijeme len šťava

1 pohár akéhokoľvek ovocia (mandarínky,broskyne…)

Postup:

Rozpustite maslo a nechajte vychladnúť. Na cesto potom zmiešajte všetky zložky a vypracujte drobivú zmes. Odoberte si 1/4 cesta späť. Rovnomerne navrstvite  3/4 cesta na plech pokrytý s papierom na pečenie.

Zmiešajte všetky prísady na polevu, okrem ovocia a rozotrite na cesto. Uložte ovocie podľa vášho výberu a na ovocie navrstvite zvyšok cesta.

Pečieme v predhriatej rúre na 175 stupňov 30 – 35 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes