Domáci pribináčik s jahodovým pyré

Kombinácia nadýchaného krému a sviežeho ovocia vo fantastickom dezerte, ktorý si určite zamilujete. Vyskúšajte tento osviežujúci pohár plný tvarohu a vitamínov a presvedčte sa, že domácej výrobe sa nič nevyrovná!

Potrebujeme:

1 vaničku (250 g plnotučného tvarohu)

Smotanu na šľahanie 33%

2 bal. vanilkového cukru

500 g čerstvých jahôd prekrojených na polovicu

1 lyžicu práškového cukru

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Postup:

V miske si  zmiešame tvaroh s vanilkovým cukrom. V inej miske vyšľaháme tuhú šľahačku, ktorú následne vmiešame do tvarohu.

Kúsky jahôd spolu s práškovým cukrom vložíme do mixéra a rozmixujeme na pyré.

Pripravíme si čisté poháre, do ktorých striedavo vrstvíme pyré a krém. Poháre dáme na chvíľku vychladiť do chladničky. Podávame ozdobené čerstvými jahodami a dezertnými trubičkami.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: Vaření s Tomem