Top krém do letných dezertov – pripravený za minútku a perfektne drží: Domáca jahodová šľahačka do pohárov, tort aj zákuskov!

Najlepší jahodový krém do letných dezertov - jahodová šľahačka perfektne drží a je úplne jednoduchá na prípravu.

Najlepší jahodový krém do letných dezertov – jahodová šľahačka perfektne drží a je úplne jednoduchá na prípravu.

Potrebujeme:

4 plátky želatíny

250 ml smotany na šľahanie

50 g práškového cukru

150 g  čerstvých jahôd

Postup:

Plátky želatíny zalejeme studenou vodou a necháme 15 minút napučať. Potom ju rozpustíme v teplom vodnom kúpeli – nevaríme. Smotanu vyšľaháme do polotuha, pridáme cukor a došľaháme. Jahody rozmixujeme, pridáme vlažnú želatínu, premiešame a vmiešame do šľahačky. Ak nechete v šľahačke jadierka, jahodovú hmotu prepasírujte cez jemné sitko.

...

Prajeme vám dobrú chuť! :-)