Dokonalý orechový krém na lepenie a plnenie vianočného pečiva: Už nemusíte hľadať iné recepty, tento je zo všetkých najlepší!

Najlepší krém na zlepovanie lineckého alebo vanilkového pečiva. Nič lepšie ako toto nepoznám.

Potrebujeme:

120 g vlašských orechov

120 g práškového cukru

1/2 dcl vriaceho mlieko

120 g maslo

1 lyžice rumu

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

trochu vanilkového cukru

Postup:

Orechy namelieme na mäsovom mlynčeku. Zmiešame s cukrom a sparíme horúcim mliekom, miešame, až začnú orechy pekne belieť. Potom pridáme rum a nakoniec zmäknuté maslo a vymiešame krém. Krémom zlepujeme linecké pečivko, alebo používame na plnenie dezertov.