Pekelnícke šnicle na prírodno: Minútkové mäsko utopené vo fantastickej cesnakovej šťave!

Výborné a hlavne rýchle jedlo, ktoré pripravíte na panvici doslova za minútku. Podľa chuti ich môžete mať viac, alebo menej pikantné, je to len a len na vás. :-)

Výborné a hlavne rýchle jedlo, ktoré pripravíte na panvici doslova za minútku. Podľa chuti ich môžete mať viac, alebo menej pikantné, je to len a len na vás. :-)

Potrebujeme:

6 plátkov bravčového karé

8 strúčikov cesnaku

1 veľkú cibuľu

3/4 l mäsového vývaru (alebo bujón rozmiešaný vo vode)

olej

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ, korenie, červená paprika sladká aj štipľavá

Čierne korenie a biele korenie celé

Na zahustenie:

Pálivý kečup – cca 2 lyžice (prípadne aj sladký, je to na vás)

Horčica – cca 1 lyžica (nie kopcovitá)

Voda

Hl. múka

Postup:

Bravčové plátky karé naklepeme a len na krajoch zľahka narežeme, aby sa nám mäso nekrútilo. Z oboch strán osolíme, okoreníme a potrieme roztlačeným cesnakom.

V panvici si rozohrejeme trochu oleja, na ktorom osmažíme do zlatej farby nakrájanú cibuľu.

Okorenené mäso potom sprudka orestujeme z oboch strán. Podlejeme vývarom asi do 3/4 mäsa a zľahka dusíme do mäkka.

Omáčku zahustíme vodou, v ktorej si rozmiešame kečup, horčicu a múku. Necháme všetko prevariť a môžeme zložiť z plameňa.

Podávame so zemiakmi a volským okom.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)