zdravetipy_transparent-horizontal-pozitiv

Dajte si do poriadku pankreas: Vyskúšajte tento prírodný liek a budete sa cítiť oveľa lepšie!

Pankreas je dôležitým orgánom, o ktorom väčšina z nás vie len málo.

Takmer o ňom nevieme, kým nám nespôsobí zdravotné ťažkosti.

Lieky z lekárne väčšinou nezaberajú tak rýchlo, ako by sme si predstavovali a preto máme dnes pre vás prírodné riešenie z portálu otozh!

 

 

 

Naši predkovia pristupovali k liečbe pankreatitídy veľmi šetrne a používali len prírodné prostriedky. 

Prevencia chorôb pečene a pankreasu nie je veľmi rozšírená a nie je prekvapením, že tieto choroby sa vyskytujú nielen u starších ľudí, ale aj medzi mladšími ročníkmi. 

 

 

 

 

Vďaka bylinám môžete zregenerovať pankreas už za 2 týždne!

Bylinný čaj

Návod na prípravu: Zalejte lyžicu harmančeka a slamienky 200 ml vriacej vody a nechať lúhovať 30 minút. 

Užívanie: Pite pol šálky tohto čaju 30 minút pred jedlom 2-krát denne.

 

 

 

 

Existuje aj liek v podobe pokrmu, ktorý si ľahko pripravíte z pohánky. 

Pohánka s jogurtom

 

 

 

 

Postup:

Pohánku si namelieme na múku, zalejeme pohárom bieleho jogurtu a necháme cez noc stáť.

Ráno skonzumujte namiesto raňajok. 

Mliečne výrobky sú pre pankreas skutočnou spásou.

Mlieko a petržlenová vňať

 

 

 

 

Postup: 

Petržlenovú vňať si nasekáme, zalejeme horúcim mliekom a povaríme na slabom ohni niekoľko minút tak, aby mlieko nezovrelo.

Užívanie:

Skonzumujte 1 lyžicu tohto odvaru každú hodinu počas celého dňa.

Bobkový list

 

 

 

 

Pri ťažkostiach s pankreasom pomáha aj bobkový list. 

Postup:

Vezmite si 10 bobkových listov, opláchnite ich, vložte do nádoby a zalejte 3 šálkami vriacej vody.

Nechajte lúhovať 1 deň.

Užívanie:

Vypite 50 ml tejto medicíny pol hodiny pred každým jedlom.

 

 

 

 

Tekvica a proso

Vyskúšajte aj tento chutný spôsob, ako dať do poriadku pankreas. 

Potrebujeme:

200 g prosa

300 g lúpanej tekvice

2 l vody

1 PL masla

Postup:

 

 

 

 

1. Do hrnca si nalejte vodu, nasypte proso a varte domäkka. 

2. Tekvicu si ošúpeme, nastrúhame a pridáme k prosu.

Varíme spolu, kým nezmäkne aj tekvica. 

 

 

3. Hotovú kašu zmiešame s maslom. 

Toto jedlo konzumujte na večeru, pričom počas dňa môžete jesť ako obvykle.

Pozitívne účinky sa dostavia už za niekoľko dní!

Prajeme veľa zdravia!

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie tipy pre zdravie