CUKETOVÁ PANVIČKA s cestovinami, hubami a horčicovou zálievkou: Toto je NAJLEPŠIA vec z cukety a cestovín, aká tu kedy bola!

Vynikajúci recept na cestoviny s cuketou, ktoré si zamilujete.

V lete ich robím pravidelne, je to ľahké a rýchle jedlo na každý deň.

V recepte môžete meniť typ cestovín a zároveň aj prísady – použiť môžete čerstvé paradajky.

Potrebujeme:

5 väčších šampiňńov

3 kusy cukety

1 cibuľka

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

500 g cestovín (fusilli, penne)

soľ

korenie

petržlen

olej

1 dl smotany na varenie

2 lyžičky horčice

2 lyžice škrobu

Postup:

 

 

Cibuľu ošúpeme.

Nasekáme nadrobno.

 

 

Huby nakrájame na pásiky.

Cuketa sa nakrája na krúžky bez lúpanie.

 

 

Opečieme cibuľu s trochu oleja.

Pridáme huby a cuketu.

Potom dochutíme so soľou, korením a korením.

 

 

Pridáme petržlen.

Ak zelenina nepustí dosť šťavy, podlejeme vodou.

 

 

Cestoviny uvaríme podľa návodu.

 

 

Do zeleninové zmesi pridáme smotanu, škrob a horčicu.

Povaríme cca 10 minút.

Teraz už len vmiešame cestoviny.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay