Absolútny likvidátor mastnoty BEZ drhnutia: 4 minúty a rúra sa leskne ako nová – hubka som ani nezobrala do ruky!

Pre mňa jednoznačne nápad s WAU efektom.

Sklo ako nové a žiadna extra práca ani špinavé hubky či handričky.

Skúste a uvidíte sami.

Je to skutočne tak, že tie najlacnejšie a najjednoduchšie riešenia sú najlepšie.

 

 

 

 

Skúsila som a fakt to funguje.

Moja rúra v prenajatom byte bola čistá hrôza a to nehovorím o vnútri, ktoré bolo relatívne v poriadku, ale o dvierkach.

Cez sklo už takmer nebolo vidieť, predpokladám, že sa tam muselo niečo rozliať a bohužiaľ už nebola vôľa dať to do poriadku.

Tak som sa do toho pustila podľa jednoduchého návodu z televíznej relácie určenej na domáce zlepšováky.

 

 

 

 

Je to super lacné, super jednoduché a super účinné.

Výsledok hovorí sám za seba a čo je najlepšie, nepotrebujete na to žiadnu hubku ani drôtenku – len 3 veci a máte pokoj.

Od začiatku čistenia to zabralo len 4 minúty

 

 

Keď som sa pustila do samotného čistenia, naozaj to zabralo len 4 minúty.

Takže pre mňa zatiaľ najrýchlejší spôsob a bez špinavej hubky, handry či zlepenej drôtenky.

Zázrak zvaný alobal

 

 

 

Bála som sa, že alobal dvierka poškriabe, ale nie je tomu tak.

Uvidíte sami pri prvých pohyboch.

Takže na dvierka som naliala asi 1/2 šálky horúcej vody a celú som zasypala sódou.

30 sekúnd som nechala pôsobiť a potom som si z alobalu spravila guľku akurát do ruky, ktorou som začala čistiť.

 

 

 

 

Žiadne tlačenie na povrch!

Len veľmi jemne som začala kruhovými pohybmi prechádzať po skle. uvidíte sami, ako všetky nečistoty schádzajú a doslova miznú z povrchu dvierok.

Ak máte dvierka špinavé naozaj veľmi, potom postup zopakujte ešte raz, ale malo by to stačiť aj 1x.

Zvyšky sódy zotrieme papierovými utierkami a trochou vody.

To je všetko, je to lacné a prírodné!

 

Ako čistím vnútro rúry?

 

Nepoužívam čpavok ani iné smradľavé chémie, stačí vám obyčajný prášok do pečiva.

Foto: tjn

Potrebujeme:

150 ml studenej vody

2-3 bal. prášku do pečiva

Keramickú misu na pečenie

Trochu octu (dávam od oka)

Postup:

Všetko zmiešam v mise a jednoducho dám do rúry pri teplote 100 stupňov (ideálne dajte hneď po pečení, rúra vám nevychladne).

Nechám asi 30-45 minút a potom len ľahko zotriem steny – zmes krásne všetko zmäkčí a ide to jedna radosť-bez drhnutia.

Toto praktizujem, ak keď potrebujem vygruntovať celú kuchyňu pred sviatkami.

Ako vyčistiť dvierka sporáku vo vnútri

 

Našla som tento zaujímavý patent a možno mnohí ani nevedia, že ho na rúre majú.

Ak nemáte takýto typ sporáka, potom musíte dvierka klasicky odšraubovať.

 

 

Titulná foto: tjn

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pexels
Foto: tjn
Foto: tjn

Dnes najobľúbenejšie