plny-hrniec_transparent_negativ.png

Omrzel vás chlebík vo vajíčku? Krajce uložte na plech, zalejte cesnakovou zmesou a na vyprážanú klasiku si už nikto nespomeniete!

Úplne jednoduché a pritom fantastické. Zabudnite na pripravovanie chlebíku vo vajíčku na panvici, takto pripravíte všetko naraz na jednom plechu, rýchlejšie a ešte chutnejšie!

Úplne jednoduché a pritom fantastické. Zabudnite na pripravovanie chlebíku vo vajíčku na panvici, takto pripravíte všetko naraz na jednom plechu, rýchlejšie a ešte chutnejšie!

Potrebujeme:

Starší chlebík nakrájaný na krajce

200 ml sladkej smotany (môžeme použiť aj šľahačku, je to ešte chutnejšie)

2-3 strúčiky cesnaku

4 vajcia

Strúhaný syr, soľ, korenie, zelené bylinky (alebo iné prílohy podľa chuti)

Postup:

Chlebík uložíme na plech vymastený trochou masla. Smotanu dobre premiešame s vajíčkami a pretlačeným cesnakom a ostatnými prísadami. Jednoducho zalejeme, bohato posypeme strúhaným syrom, vložíme do rúry a pečieme pri teplote 180-200 stupňov asi 20-25 minút.

Je to skutočne vynikajúce, ešte lepšie ako obyčajný chlebík vo vajíčku.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: mindenegyben

Najlepšie recepty na dnes