Božský cheesecake z VEDIERKA pripravený za 15 minút: Zakaždým vyjde perfektne. Nie je šanca, že sa to nepodarí!

Cheesecake je torta obľúbená po celom svete, a preto existuje veľa druhov a spôsobov, ako ho pripraviť.

 

 

Dnes si predstavíme recept na tvarohový koláč z vedierka, ktorého príprava trvá len 15 minút plus čas pečenia.

Vďaka nemu si vychutnáte lahodný a jemný koláč v expresnom tempe.

...

Výborný recept sme našli na stránke smakosze.

 

 

Potrebujeme:

1 kg tvarohu z vedierka

pol kocky masla

5 polievkových lyžíc zemiakového škrobu

5 vajec

150 g kr. cukru

lyžica vanilkového cukru

Postup:

 

 

Začneme tým, že tvaroh preklopíme z vedra do veľkej misy.

Pridáme vajcia.

 

 

V hrnci rozpustíme maslo a  necháme vychladnúť.

Tekutinu nalejeme do misky.

 

 

Všetko rýchlo premiešajte.

Keď sú mokré ingrediencie jednotné, nasypte do nich preosiaty zemiakový škrob.

Pridajte cukor, vanilkový cukor a štipku soli.

 

 

Tvarohovú hmotu miešame mixérom, kým nebude jej konzistencia úplne hladká.

Plech s rozmermi 24 × 24 cm vystelieme papierom na pečenie.

Nalejeme doň tvarohové cesto.

 

 

Zarovnajte jeho hornú časť.

Plech vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov Celzia na 40 minút.

 

 

 

 

Cesto necháme vychladnúť v rúre s pootvorenými dvierkami.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: tjn