Krém natrieme na rozmrvené sušienky, dáme do chladničky a lahodný koláč je hotový za chvíľu: Najlepší a najrýchlejší cheesecake BEZ PEČENIA!

Vynikajúci recept na nepčený cheesecake, ktorý je hotový doslova za minútku a chutí fantasticky.

 

 

Skvelý nápad sme našli na kanáli KETKES Kitchen

Potrebujeme:

250 g sušienok

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

140 g masla

Na krém:

400 g smotanového syra alebo mascarpone

50 g práškového cukru

150 g bielej čokolády

300 g šľahačky

Na polevu:

 

 

250 g bielej čokolády

150 g šľahačky

Ďalej:

Forma s priemerom 18 cm

Papier na pečenie

Postup:

Príprava je skutočne minútková.

 

 

V mixéri rozmixujeme sušienky.

Pridáme roztopené maslo a premiešame.

Vtlačíme voformy, ktorú sme si vyložili papierom na pečenie.

 

 

Pripravíme si krém.

Mascarpone vyšľaháme s cukrom.

Bielu čokoládu rozpustíme.

 

 

Vmiešame do mascarpone.

V samostatnej miske vyšľaháme smotanu na šĺahanie.

Vmiešame do mascarpone a vymiešame jednotný krém.

Nanesieme na sušienkový základ a uhladíme.

 

 

Dáme do chladničky stuhnúť

Na vrch si pripravíme polevu.

Poleva:

 

 

Na plameni si rozpustíme bielu čokoládu.

Smotanu na šľahanie zahrejeme – musí byť teplá.

Teraz zmiešame roztopenú čokoládu so smotanou – premiešame a nalejeme na vrch dezertu.

Môžeme ozdobiť sušienkovou drťou.

Podávame.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pixabay