Tento recept je veľmi jednoduchý a mäsko chutí naozaj neskutočne.
Bez námahy máte obed ako lusk.
Potrebujeme:
1,5 kg mletého hovädzieho mäsa
0,5 kg jahňacieho mäsa ak nemáte použite bravčové
4 – 5 strúčikov cesnaku
soľ podľa chuti
2 ČL sódy bikarbóny
100 ml vody
Postup:
Mleté mäso dobre zmiešajte.
Osoľte, pridajte prelisovaný cesnak a vodu.
Opäť dôkladne premiešajte.
Odložte na noc do chladničky.
Nasledujúci deň vyberte mäsovú hmotu z chladničky.
Dvakrát pomeľte mlynčekom na mäso.
Tesne pred prípravou do nej vmiešajte sódu bikarbónu.
Tvarujte malé rolky.
Rolky opekajte z oboch strán na panvici.
Podávajte so svojou obľúbenou prílohou.
Podávame so zemiakmi, cibuľou a horčicou.
Prajeme dobrú chuť!
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: tjn