Mám recept na NAJCHUTNEJŠIE čevabčiči pod slnkom: Skúsila som ho pred rokmi a inak ho už ani nerobím!

Tento recept je veľmi jednoduchý a mäsko chutí naozaj neskutočne.

Bez námahy máte obed ako lusk.

 

 

Potrebujeme:

1,5 kg mletého hovädzieho mäsa

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

0,5 kg jahňacieho mäsa ak nemáte použite bravčové

4 – 5 strúčikov cesnaku

 

 

 

 

soľ podľa chuti

2 ČL sódy bikarbóny

100 ml vody

Postup:

Mleté mäso dobre zmiešajte.

Osoľte, pridajte prelisovaný cesnak a vodu.

 

 

 

Opäť dôkladne premiešajte.

Odložte na noc do chladničky.

 

 

 

Nasledujúci deň vyberte mäsovú hmotu z chladničky.

Dvakrát pomeľte mlynčekom na mäso.

Tesne pred prípravou do nej vmiešajte sódu bikarbónu.

 

 

 

Tvarujte malé rolky.

Rolky opekajte z oboch strán na panvici.

Podávajte so svojou obľúbenou prílohou.

 

 

 

Podávame so zemiakmi, cibuľou a horčicou.

Prajeme dobrú chuť! 

 

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: tjn