CAPPUCCINO maškrta bez varenia a pečenia: Najchutnejší dezert s vôňou kávy – keď ochutnáte, zamilujete si ho!

Vynikajúca pochúťka s vôňou kávy, ktorú viete pripraviť len z pár prísad.

Vynikajúca pochúťka s vôňou kávy, ktorú viete pripraviť len z pár prísad. Vyskúšajte návod z youtube.

Potrebujeme:

5 vrecúšok cappuccina (alebo kávy 3 v 1)

200 ml vriaca voda

20 g instantnej želatíny

600 ml kyslá smotana

100 g práškového cukru

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Postup:

Cappuccino zalejeme vriacou vodou a premiešame, aby sa prášok celkom rozpustil.

Želatínu pripravíme podľa návodu na obale a následne vmiešame do horúceho cappuccina. Miešaním rozpustíme.

Smotanu vymiešame s cukrom a potom po častiach pridávame tekutú zmes – dôkladne rozmiešame.

Takto vyzerá výsledná hmota.

Formu – ideálne silikónovú vymastíme trochou oleja a nalejeme do nej pripravenú zmes.

Na vrch môžeme uložiť kúsky sušienok – vložíme do chladničky a necháme dobre stuhnúť – ideálne cez noc.

Následne vyklopíme z formy a môžeme podávať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)