Jednoduchá broskyňová maškrta bez varenia, bez pečenia: Stačia 3 prísady a máte najlepší dezert, robím ho aj pre návštevy!

Človek by ani neveril, že len z 3 surovín vznikne takáto výborná maškrta. A hotová je naozaj za pár minút!

Človek by ani neveril, že len z 3 surovín vznikne takáto výborná maškrta. A hotová je naozaj za pár minút!

Potrebujeme:

3 konzervy zaváraných broskýň (432 g)

2 balenia potravinárskeho želé Dr. Oetker

1 konzerva kondenzovaného mlieka sladeného (354 ml)

Postup:

Šťavu z broskýň si zlejeme, zmiešame so želé, ktoré si pripravíme podľa návodu na obale (necháme napučať a potom zahrievaním rozpustíme), namiesto želé môžeme použiť pudingový prášok Zlatý klas. Necháme vychladnúť .

...

Kondenzované mlieko vyšľaháme kým nezhustne a potom pridáme broskyňové želé.

Broskyne nakrájame na malé kúsky a poukladáme na dno misy. Zalejeme hmotou zo želé a kondenzovaného mlieka.

Ozdobíme a necháme stuhnúť v chladničke. Prajeme dobrú chuť!

Videonávod