plny-hrniec_transparent_negativ.png

Broskyňová lahôdka s lístkovým cestom a piškótami: Úžasne jednoduchý koláčik, ktorý si zamiluje celá rodina!

Fantastický recept od pani Márie Pačesová. Ide o vynikajúci koláčik, ktorý zvládne pripraviť rýchlo a jednoducho každý. Chuť je výborná, veľmi lahodná a svieža, odporúčam.

Potrebujeme:

1 plát lístkového cesta

Broskyne z konzervy

Detské piškóty (ukladáme rovnou stranou nahor)

Broskyne z konzervy (scedené)

1 bal. karamelový puding

cca 400 ml mlieka

Cukor podľa chuti

Postup:

Plát lístkového cesta rozdelíme na polovicu a jednu aj s papierom na pečenie vložíme do menšieho plechu – cesto by malo aspoň trochu zasahovať aj na okraje plechu. Pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista.

Na cesto uložíme piškóty – rovnou stranou nahor. Na piškóty uložíme broskyne a na broskyne nalejeme puding (uvaríme ho klasicky z pudingového prášku, mlieka a cukru). Na vrch uložíme druhú polovicu cesta, ktoré si narežeme na štvorce.

Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov dozlatista.

Najlepšie recepty na dnes