Fantastický recept od pani Márie Pačesová. Ide o vynikajúci koláčik, ktorý zvládne pripraviť rýchlo a jednoducho každý. Chuť je výborná, veľmi lahodná a svieža, odporúčam.
Potrebujeme:
1 plát lístkového cesta
Broskyne z konzervy
Detské piškóty (ukladáme rovnou stranou nahor)
Broskyne z konzervy (scedené)
1 bal. karamelový puding
cca 400 ml mlieka
Cukor podľa chuti
Postup:
Plát lístkového cesta rozdelíme na polovicu a jednu aj s papierom na pečenie vložíme do menšieho plechu – cesto by malo aspoň trochu zasahovať aj na okraje plechu. Pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista.
Na cesto uložíme piškóty – rovnou stranou nahor. Na piškóty uložíme broskyne a na broskyne nalejeme puding (uvaríme ho klasicky z pudingového prášku, mlieka a cukru). Na vrch uložíme druhú polovicu cesta, ktoré si narežeme na štvorce.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov dozlatista.