Bravčový rezeň „Špeciál“: Namiesto obyčajného trojobalu ho skúste v neprekonateľnej horčicovej marináde!

Výborné rezne, ktorá môžete piecť aj smažiť. Mäsko je vďaka marináde skvele ochutené, šťavnaté a ešte chutnejšie, ako ste pri rezňoch zvyknutí!

Výborné rezne, ktorá môžete piecť aj smažiť. Mäsko je vďaka marináde skvele ochutené, šťavnaté a ešte chutnejšie, ako ste pri rezňoch zvyknutí!

Potrebujeme:

600 g bravčových rezňoch (prípadne aj kuracích rezňov)

2 vajcia

2 lyžice solamylu

2 lyžice horčice

4 strúčiky cesnaku

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

4 lyžice sójovej omáčky (prípadne podľa chuti)

1 lyžičku polievkového korenia

1 lyžicu worcesterskej omáčky

Soľ a čierne mleté korenie

Ďalej:

Strúhanka a olej

Postup:

Mäsko si klasicky nakrájame, naklepeme. V miske si zmiešame rozšľahané vajíčka, horčicu, solamyl, prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, polievkové korenie, worčestrovú omáčku, soľ a korenie. Do tejto marinády vložíme na noc nachystané plátky mäsa.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)