plny-hrniec_transparent_negativ.png

Zabudnite na klasický trojobal: Vyskúšajte bravčové rezne vo fantastickom kefírovom cestíčku!

Namiesto trojobalu vyskúšajte pre zmenu niečo iné. Lahodné kefírové cestíčko, ktoré je jednoduché na prípravu a mäso vďaka nemu chutí ešte lepšie.

Namiesto trojobalu vyskúšajte pre zmenu niečo iné. Lahodné kefírové cestíčko, ktoré je jednoduché na prípravu a mäso vďaka nemu chutí ešte lepšie.

Potrebujeme:

8 väčších kúskov bravčových rezňov

Soľ a korenie

3 lyžice hladkej múky

Olej na vyprážanie

Na cestíčko:

140 g kefíru

2 veľké vajcia

Soľ a čierne mleté korenie

2 strúčiky cesnaku

3 lyžice hladkej múky

Postup:

Rezne umyjeme, naklepeme a ochutíme soľou a korením.

Najskôr obalíme v múke a potom v cestíčku (stačí, ak zmiešame všetky prísady a vymiešame hladkú hmotu). Cestíčko môžeme ochutiť soľou a korením.

Vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: receptneked

Najlepšie recepty na dnes