Namiesto trojobalu vyskúšajte pre zmenu niečo iné. Lahodné kefírové cestíčko, ktoré je jednoduché na prípravu a mäso vďaka nemu chutí ešte lepšie.
Potrebujeme:
8 väčších kúskov bravčových rezňov
Soľ a korenie
3 lyžice hladkej múky
Olej na vyprážanie
Na cestíčko:
140 g kefíru
2 veľké vajcia
Soľ a čierne mleté korenie
2 strúčiky cesnaku
3 lyžice hladkej múky
Postup:
Rezne umyjeme, naklepeme a ochutíme soľou a korením.
Najskôr obalíme v múke a potom v cestíčku (stačí, ak zmiešame všetky prísady a vymiešame hladkú hmotu). Cestíčko môžeme ochutiť soľou a korením.
Vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: receptneked