plny-hrniec_transparent_negativ.png

Bravčové rezne už nevyprážam, toto je stokrát lepšie: Fantasticky chutné a šťavnaté obložené rezne, ktoré pripravíte na plechu

Fantasticky chutné a šťavnaté obložené rezne na plechu.

Fantasticky chutné a šťavnaté obložené rezne na plechu. Stačí vám len pár prísad, ktoré určite nájdete u vás v chladničke a 4 kúsky bravčového mäsa. Samozrejme, tento recept môžete vyskúšať aj s kuracím, či morčacím mäsom a prípadne experimentovať aj s prísadami a koreninami na ochutenie. Výsledok je zakaždým fantastický.

Potrebujeme:

4 kúsky bravčového mäsa – stehno, karé alebo krkovička

Korenie na bravčové mäso/grilovacie korenie

Cherry paradajky

1 väčšia cibuľa

Kyslá smotana alebo majonéza

Strúhaný syr

Postup:

Bravčové mäso si pod fóliou naklepeme na tenko, ochutíme korením (ak používate korenie s obsahom soli, už netreba dodatočne soliť).

Uložíme na plech zľahka potretý olejom, prípadne vyložený papierom na pečenie. Na mäso navrstvíme na kolieska nakrájanú cibuľu.

Pokračujeme kolieskami cherry paradajok a kyslou smotanou.

Nakoniec bohato posypeme strúhaným syrom.

Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 25-30 minút pri teplote 180 stupňov.

Podávame s čerstvou zeleninou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes