plny-hrniec_transparent_negativ.png

Z vychýrenej ČESKEJ hospody mám recept na dokonalé BRAVČOVÉ: Varené bez vody v tlakovom hrnci, doslova sa topí v ústach!

Najchutnejšie bravčové kotlety upečené v tlakovom hrnci, ktoré sú také jemné, že sa rozplývajú na jazyku.

Na prípravu vám stačí len zopár jednoduchých surovín a výsledok rozhodne prekoná vaše očakávania.

 

 

Jednoduchý recept na šťavnaté bravčové mäso z youtube kanála Dicas e receitas do França.

Potrebujeme:

2 cibule

1 kg bravčovej kotlety

4 strúčiky cesnaku

soľ

 

 

mleté čierne korenie

mletú papriku

údenú papriku

petržlenovú vňať

jarnú cibuľku

 

 

Postup:

Na dno tlakového hrnca naukladáme plátky cibule.

Potom vložíme bravčové plátky.

Opäť pridáme cibuľu.

 

 

Pridáme bravčové mäso.

Opäť vložíme cibuľové plátky.

Pridáme čierne korenie.

 

 

Pridáme soľ.

Nasypeme mletú papriku.

Ďalej pridáme na plátky nakrájaný cesnak.

 

 

Nakoniec pridáme petržlenovú vňať s cibuľkou.

Hrniec prikryjeme pokrievkou.

Preložíme na sporák a necháme 30 minút variť.

 

 

Po uplynutí doby zložíme hrniec zo sporáku.

Mäso preložíme na tanier.

Môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes