Minútkové bravčové rezne na cesnaku: Fantastický obed z panvice, 15 minút a máte hotovo!

Vynikajúci rýchly obed z youtube – bravčové rezne na prírodno s maslom a cesnakom. Sú vynikajúce a hneď hotové.

Potrebujeme:

6 plátkov bravčového karé

8 strúčikov cesnaku

1 veľká cibuľa

3/4 l mäsového vývaru

olej

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

soľ

korenie

múka hladká

Postup:

Bravčové plátky karé bez naklepania len na krajoch zľahka narežeme, aby sa nám mäso nekrútilo.

Z oboch strán osolíme, okoreníme a potrieme roztlačeným cesnakom.

V kastróle si rozohrejeme trochu oleja, na ktorom osmažíme do zlatej farby najemno nakrájanú cibuľu.

Okorenené mäso potom sprudka orestujeme z oboch strán. Podlejeme vývarom asi do 3/4 mäsa a zľahka dusíme do mäkka.

Omáčku môžeme podľa chuti zahustiť studeným francúzskym maslom (múka / maslo 1: 1) a necháme 10 minút prevariť.

Podávame s opečeným zemiakmi a „volským okom“.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

Témy:


Pridajte svoj komentár