Bomba pre zdravie, vďaka ktorej zabudnete, kde je lekáreň: Najlepšia vec na podporu imunity!

Pripravte si túto zmes podľa receptu z youtube každé ráno do vlažného zeleného čaju a nebudete vedieť, čo je choroba!

Perfektný prírodný prostriedok na podporu imunity, aj pri chorobe.

Táto zmes je vynikajúca a blahodarne pôsobí na celý organizmus. 

Aké sú účinky tohoto zázračného elixíru?

 

Foto: pixabay.com

Okrem toho, že ide doslova o dynamit pre oslabenú imunitu.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Pomáha telu vysporiadať sa s toxínmi a vylúčiť ich z tela.

Zmes bobuje proti zápalu, vírusom aj baktériám a má silný revitalizačný účinok.

Je vynikajúca pri chorobe na rýchle zotavenie sa, ale aj preventívne, na posilnenie imunity a ako zásobáreň dôležitých vitamínov a živín.

Ak zmes pridávate do čaju, dajte pozor, aby nikdy nebol vriaci, pretože v takom prípade by ste prišli o cenné látky.

Záchrana pre pľúca

Zázvor a citrón sú zvlášť dôležité pre vaše pľúca.

Okrem toho, že bojujú proti zápalom, chránia pľúca pred vírusmi a pomáhajú dostať z pľúc hlien a zlepšujú tak och stav počas chorôb.

Tiež je vynikajúca na doplnenie vitamínov, ktoré máte takto v čistej kvalite a nemusíte ich kupovať v obchode.

Ide najmä o vitamín C, ktorý je hádam najviac spojený s dobrou obranyschopnosťou.

Tento elixír dávam aj mojim deťom.

Tiež sa im podarilo vyhnúť chorobám a to aj v kolektíve, čo je pre mňa malý zázrak.

Potrebujeme:

2 citróny (chemicky neošetrené)

5 strúčikov cesnaku

1 stredne veľký koreň zázvoru

500 g medu

Voliteľné:

Lyžička kurkumy

Postup:

Citróny si umyjeme a nakrájame na kolieska. 

Ja do tohoto domáceho lieku vždy pridávam aj cesnak, ten jednoducho očistím a nakrájam na dorobno.

Zázvor si očistíme.

Potom ho nastrúhame na hrubom strúhadle. 

Zoberieme si zaváraninový pohár.

Striedavo vrstvíme citróny, cesnak, zázvor a med.

Takto pokračujeme, až kým nie je pohár plný.

Ja do každej vrstvy pridám aj štipku kurkumy.

Necháme stáť 24 hodín.

Potom užívame šťavu, ktorá nám vznikne. 

Šťavu skladujeme v chladničke, kde vydrží 1 – 2 mesiace. 

Užívajte každé ráno 2 lyžičky.

Alebo si ich pridajte do teplého zeleného čaju.

Prajeme veľa zdravia!

Video návod:

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Témy:


Pridajte svoj komentár