plny-hrniec_transparent_negativ.png

Bezžĺtkový vanilkový krém Univerzál – každý ho vychválil do nebies: Na torty aj zákusky, deti sa za ním idú zblázniť!

Pridajte kakao a máte kakaový krém, pridajte ovocie a máte luxusnú ovocnú pochúťku. Tento krém mám odskúšaný, dávam do zákuskov, na torty aj nepečené dezerty. A nejdú doň žiadne žĺtky. Dá sa pripraviť aj úplne nastudeno, stačí ak vymeníte klasický puding za puding bez varenia.

Potrebujeme:

2 bal. vanilkových pudingov

2 bal. vanilkového cukru

500 ml mlieka

1 biela čokoláda

2 maslá

200 g práškového cukru

Postup:

2 vanilkové pudingy a 2 vanilkové cukry uvaríme v 500 ml mlieka. Do horúceho pudingu nalámeme čokoládu a miešaním rozpustíme. Puding zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť.

Nakoniec si vyšľaháme 2 maslá s 200 g práškového cukru a po lyžičkách vmiešame do krému. Všetko spolu prešľaháme. Krém je výborný, každý si chválil. Môžete ho pripraviť vo všetkých príchutiach.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Autor: Mária Kútna

Najlepšie recepty na dnes