Bez práce a dlhého čakania: Blesková „tégliková“ pizza z jogurtu!

Skvelá pizza, na ktorú nepotrebujete vyrábať pracné kysnuté cesto. Prinášame vám recept, s ktorým pripravíte chutnú pizzu omnoho rýchlejšie, ako keby ste objednali z donášky. A navyše, chutí vynikajúco.

Skvelá pizza, na ktorú nepotrebujete vyrábať pracné kysnuté cesto. Prinášame vám recept, s ktorým pripravíte chutnú pizzu omnoho rýchlejšie, ako keby ste objednali z donášky. A navyše, chutí vynikajúco.

Potrebujeme:

2 tégliky bieleho jogurtu (téglik budeme použivať na odmeranie surovín)

3 tégliky polohrubej múky

2 vajcia

¼ téglika oleja

Na oblohu:

...

Paradajkovú omáčku alebo kečup

Šunka

Strúhaný syr

Huby

Olivy, paradajky….

Postup:

Všetky prísady na cesto zmiešame v miske. Cesto nalejeme na menší plech vymastený olejom.

Na cesto navrstvíme paradajkovú omáčku zmiešanú s pretlačeným cesnakom, uložíme ďalšie prísady podľa chuti a vložíme do vyhriatej rúry.

Pečieme pri teplote 180-190 stupňov približne 20 minút. 5 minút pred koncom pečenia posypeme syrom a necháme dopiecť.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: liveinternet