plny-hrniec_transparent_negativ.png

Nepridávate do FAŠÍROK túto prísadu? Radšej s tým hneď začnite, ak chcete, aby boli NAJCHUTNEJŠIE, aké ste kedy jedli!

Pripravte si doma jednoznačne najlahodnejšie fašírky, aké ste kedy ochutnali.

Netradičný recept túto obľúbenú pochúťku posunie ešte minimálne o úroveň vyššie.

 

 

Jednoduchý recept na najlahodnejšie fašírky z youtube kanála Готовьте с Узбечкой.

Potrebujeme:

600 g mletého mäsa

4 PL krupice

2 cibule

2 vajcia

 

 

soľ

mleté čierne korenie

koriander

mletú papriku

rastlinný olej na vysmážanie

2 zemiaky

50 ml vody

Postup:

Do hlbokej misky vložíme mleté mäso.

Pridáme krupicu.

Dobre premiešame.

 

 

Ošúpeme cibuľu.

Nakrájame na veľké kocky.

Vložíme do samostatnej misky.

 

 

Pridáme vajcia.

Tyčovým mixérom rozmixujeme.

Dochutíme soľou.

 

 

Pridáme papriku a koriander.

Nakoniec pridáme čierne korenie.

Lyžicou premiešame.

 

 

Rozšľahanú cibuľu pridáme do misky s mäsom.

Dôkladne zamiešame.

Rukami vymiesime.

 

 

Ruky si namočíme do vody.

Vyformujeme fašírky.

Na panvici zohrejeme olej a vložíme fašírky.

 

 

Vysmážame na strednom ohni z oboch strán do zlatista.

Z panvice odstránime prebytočný olej.

Naukladáme na plátky nakrájané zemiaky.

 

 

Dochutíme soľou.

Na zemiaky naukladáme fašírky.

Pridáme vodu.

 

 

Panvicu prekryjeme pokrievkou.

Na miernom ohni varíme 15 minút.

Nakoniec posypeme nasekaným kôprom a môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes