BANÍCKE bravčové rezne so syrom a klobásou: Pochúťka, za ktorú vás každý muž bude nosiť na rukách!

Ak máte radi bravčové rezne, vyskúšajte ich bez trojobalu, ale zato s bohatou a veľmi chutnou oblohou. Po tomto jedle vás bude každý chlap nosiť na rukách! :-)

Ak máte radi bravčové rezne, vyskúšajte ich bez trojobalu, ale zato s bohatou a veľmi chutnou oblohou.

Po tomto jedle vás bude každý chlap nosiť na rukách! :-)

Potrebujeme:

4 plátky bravčových rezňov (ak chcete robiť viac, zvýšte aj dávku ostatných surovín)

1 cibuľu

2 paradajky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 pálivú papriku

4 šampiňóny

4 plátky údenej šunky

200 g strúhaného syra

Kyslú smotanu alebo majonézu

1 klobásu

Soľ

Grilovacie korenie

Olej

Mleté čierne korenie

Postup:

Pálivú papriku nakrájame na kolieska.

Rovnako nakrájame na tenké plátky huby

Nakrájame si aj cibuľu na kolieska.

 

Najskôr si nakrájame bravčové mäso na plátky.

Nakrájame si toľko plátkov, koľko rezňov chcete robiť.

Čo sa týka použitého mäsa – môžete použiť stehno, plece, krkovičku, alebo bravčové karé.

Bravčové mäso si ochutíme –  posypeme soľou, korením.

Sprudka opečieme z oboch strán na troche oleja.

 

Nachystáme si plech na pečenie, dáme naň trochu oleja.

Rúru nastavíme na 180 stupňov.

Potom plátky preložíme na plech.

Na mäso uložíme kúsky pálivej papriky, nakrájanú klobásku.

Uložíme plátky húb, cibuľu a šunku.

Nakoniec potrieme kyslou smotanou a majonézou.

Posypeme aj strúhaným syrom (ak chcete, môžete použiť plátkový syr).

Vložíme do vyhriatej rúry na 180 stupňov.

Pečieme asi 20 minút, kým syr nie je opečený dozlatista.

Podávame s prílohou podľa chuti, úplne stačí aj šalát z čerstvej zeleniny.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: tjn