Banícke bravčové rezne: Pochúťka, za ktorú vás každý muž bude nosiť na rukách!

Ak máte radi bravčové rezne, vyskúšajte ich bez trojobalu, ale zato s bohatou a veľmi chutnou oblohou. Po tomto jedle vás bude každý chlap nosiť na rukách! :-)

Ak máte radi bravčové rezne, vyskúšajte ich bez trojobalu, ale zato s bohatou a veľmi chutnou oblohou. Po tomto jedle vás bude každý chlap nosiť na rukách! :-)

Potrebujeme:

4 plátky bravčových rezňov

2 paradajky

1 pálivú papriku

4 šampiňóny

4 plátky údenej šunky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

200 g strúhaného syra

1 klobásu

Soľ

Grilovacie korenie

50 g masla

Mleté čierne korenie

Postup:

Bravčové mäso posypeme soľou, korením a sprudka opečieme z oboch strán na troche oleja.

Potom plátky preložíme na plech a uložíme na ne kúsky pálivej papriky, nakrájanú klobásku, plátky húb, šunku a nakoniec posypeme aj strúhaným syrom.

Vložíme do vyhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme, kým syr nie je opečený dozlatista.

Podávame s prílohou podľa chuti, úplne stačí aj šalát z čerstvej zeleniny.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: receptneked