Americký šalát z červenej repy – úžasný: Kto raz skúsi, ten na ňom bude fičať celú sezónu – tajomstvo je v tej zálievke!

Výborný šalát z červenej repy. Rýchly a vynikajúci. Tajomstvo je v tej zálievke.

Potrebujeme:

citrónová šťava (podľa chuti)
soľ (podľa chuti)
1 lyžička medu
1/2 lyžičky worcesterskej omáčky
500 g červenej repy
2 lyžice masla
1 lyžica horčice

Postup:

Repu si dáme do alobalu a upečieme v rúre asi 30 minút na 200 ° C. Olúpeme a nakrájame na rezance. Rozpustíme maslo, pridáme med, horčicu, všetky ostatné ingrediencie, vznikne nám taká hustejšia omáčka, do ktorej vložíme repu a zamiešame. Podávame ako prílohu k mäsu alebo do obložených burgerov.