plny-hrniec_transparent_negativ.png

Ako správne smažiť pečeň s cibuľou: Chutný, rýchly a jednoduchý recept!

Pripravte si doma najlahodnejšie kuracie pečienky, aké ste kedy jedli.

U nás kuracie pečienky zbožňujeme aj kvôli nenáročnej a rýchlej príprave.

 

 

jediným problém pri ich prírpave môže byť to, že pečeň stvrdne a nie je taká jemná a lahodná, ako ju máme radi.

Aj s týmto problém si poradí nasledový postup.

Úžasný recept na najlepšiu kuraciu pečeň z youtube kanála Leckereien.

Potrebujeme:

 

 

1 veľkú cibuľu

1 strúčik cesnaku

45 g olivového oleja

350 g kuracej pečene

soľ

mleté čierne korenie

toskánske bylinky

1 bobkový list

Postup:

 

 

Cibuľu nakrájame na polovičné plátky.

Cesnak roztlačíme nožom.

A nakrájame ho na malé kúsky.

 

 

Panvicu rozohrejeme.

Vložíme cibuľu a cesnak.

 

 

Potom pridáme olej.

Dôkladne premiešame.

Smažíme do zlatista.

 

 

Na polovicu panvice pridáme kuraciu pečeň.

Osmažíme ju z oboch strán.

Dobre premiešame aj s cibuľou a cesnakom.

 

 

Podľa chuti osolíme.

Pridáme čierne korenie.

 

 

Ďalej pridáme toskánske bylinky.

Nakoniec pridáme bobkový list.

Dobre premiešame.

 

 

Panvicu prekryjeme pokrievkou.

Na miernom ohni smažíme 3 minúty.

Po uplynutí doby môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod nájdete TU

 

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn

Najlepšie recepty na dnes