Finta, ako pripraviť najlepšiu šľahačku pod slnkom: Mám odskúšané, že s touto prísadou je neprekonateľná!

44

Chcem sa podeliť o perfektný tip, ktorý mám od svojej svokry na tú najlepšiu šľahačku. Rovno ju môžete použiť na plnenie do torty či zákuskov. Stačí, ako šľahačkovej smotany pridáte kyslú smotanu, ušľaháte a dosladíte, prípadne požijete aj stužovač.

Potrebujeme:

250 ml šľahačkovej smotany (30-35%),

4 lyžice kyslej smotany (25-30%),

2 lyžice práškového cukru

1/2 bal. vanilkového cukru

1 stužovač do šľahačky

Postup:

V miske zalejeme šľahačkovou smotanou kyslú smotanu pridáme stužovač a šľaháme do zhustnutia..Obe smotany je dobré mať vychladené. Všľaháme aj oba cukre. Podávame ako klasickú šľahačku s ovocím alebo ako krém do sviežich zákuskov.

Pavla C.

Témy:


Pridajte svoj komentár