Za toto by ste si v reštaurácií poriadne priplatili: Šéfkuchár predviedol, ako premeniť šunku a syr na najkrajšiu ozdobu stola!

Úplne obyčajné suroviny a takáto nádhera.

Šéfkuchár predviedol, ako premeniť šunku, syr a salámu na prekrásne pohostenie pre vašich hostí a zároveň aj potešenie pre oko.

Začíname obyčajným syrom – plátky si rozdelíme na polovicu, začneme stáčať a ukladať po obvode misy.

 

 

...

 

Rovnako postupujeme aj so šunkou.

 

 

 

Na spodok uložíme kolieska salámy a potom pokračujeme do vrchu opäť šunkou, alebo iným tipom širšej salámy.

 

 

 

Prichádza na radu šalát.

 

 

 

 

Šéfkuchár dozdobil misu netradične, pomocou melónu a hrozna.

 

 

 

 

Tu máme krásny výsledok.

 

 

 

 

Ďalšie inšpirácie na studené misy pre vašich hostí!